Feestelijk en heerlijk culinair het nieuwe jaar in ? Onderstaand het aanbod, van aperitiefhapjes tot en met desserts, allemaal smaakvolle gerechten met seizoensgebonden en dagverse producten van topkwaliteit.
Aperitiefhapjes :
Feestelijke Start € 8,50/ persoon
Glaasje met Hammousse crumble van buikspek
Garnaalballetje met gel van citroen en gefruite peterselie
Crème brulee van ganzenlever
Terrine van fazant
Culinaire Genieters € 12,00 / per persoon
Carpaccio van rund Parmezaan rucola balsamico
Crème brulee van ganzenlever
Cappuccino van garnaal
Gravadlax van zalm met kruidenmayonaise gel van citrus
Garnaalballetje met gel van citroen en gefruite peterselie
Terrine van fazant
Bourgondisch assortiment € 16,00 / per persoon
Oesters
Crème brulee van ganzenlever
Couscous met gemarineerde scampi gel van pompelmoes
Cappuccino van garnaal
Gravad Lax van zalm met kruidenmayonaise & gel van citrus
Rundscarpaccio met Parmezaan, rucola & balsamicodressing
Garnaalballetje met gel van citroen en gefruite peterselie
Terrine van fazant
Soepen :
Tomatensoep | € 3,00/ liter |
Tomatensoep met balletjes | € 3,50/ liter |
Kervelroomsoep | € 3,50/ liter |
Garnaalsoep | € 8,00/ liter |
Koude voorgerechten :
Rundscarpaccio met Truerer olijfolie, rucola & Parmezaan | € 9,50 / per persoon |
Toast gerookte zalm met garnituur | € 10,00 / per persoon |
Vitello Tonato | € 10,50 / per persoon |
Tomaat grijze Noodzeegarnaal met fris slaatje | € 12,00 / per persoon |
Rundscarpaccio met truffel en terrine van ganzenlever | € 14,00 / per persoon |
6 Oesters met oesterbrood | € 14,00 / per persoon |
Sashimi van tonijn wasabi en wakame | € 15,50 / per persoon |
Terrine van ganzenlever met peperkoek en gelei van port | € 16,50 / per persoon |
Halve kreeft Bellevue | € 19,00 / per persoon |
Warme voorgerechten :
Kaaskroketten (2 stuks) | € 6,00 / per persoon |
Garnaalkroketten (2 stuks) met citroen en gefrituurde peterselie | € 9,00 / per persoon |
Fazantkroketten (2 stuks) | € 11,00 / per persoon |
Geprakt aardappeltje met grijze Noordzeegarnalen en zure room | € 15,00 / per persoon |
Surf en turf van scampi en spek met curry en appel | € 12,00 / per persoon |
Kabeljauwfilet met duxelles van champignon en een witte wijnsaus | € 12,50 / per persoon |
Duo van zalm en kabeljauw met zuiderse stoemp en Chablis sausje | € 12,50 / per persoon |
Tongrolletjes op Normandische wijze | € 15,00 / per persoon |
Hoofdgerechten :
Kalkoenfilet champignonsaus, spekboontjes, worteltjes, witloof, trostomaat, kroketten | € 10,00 / per persoon |
Gebraden filet van eend sinaasappelsaus, witloof, spekboontjes, appel met veenbessen, boschampignons, kroketten | € 15,00 / per persoon |
Kabeljauw, brunoise van zuiderse groentjes en wittewijnsaus met rozemarijnaardappeltjes | € 15,00 / per persoon |
Duo van zalm en kabeljauwmet nantuasaus, rivierkreeftjes, bladspinazie en kruidenstoemp | € 15,50 / per persoon |
Fazantenfilet met fine champagnesaus, witloof, spekboontjes, appel met veenbessen, boschampignons, kroketten | € 18,50 / per persoon |
Hazenrug met wildsaus, spruitjes, witloof, appel met veenbessen, spekboontjes, boschampignons, kroketten | € 21,00 / per persoon |
Hertentournedos met portosaus, spekboontjes, witloof, boschampignons, spruitjes, appel met veenbessen en kroketten | € 21,50 / per persoon |
Nagerechten :
Kerststronk | € 3,00 / per persoon |
Duo van chocolademousse | € 5,00 / per persoon |
Panna cotta met vers fruit | € 5,00 / per persoon |
Crêpe suzette | € 6,00 / per persoon |
Kaasbordje | € 6,00 / per persoon |
Feestelijk dessertbord assortiment van zoete geneugten | € 8,00 / per persoon |