E-mail : info@je-chef-aan-huis.be Mobiel : +32(0) 497 64 00 22
NAAM GERECHT | PRIJS PER PERSOON |
Broccolisoep met garnituur van gerookte zalm | € 2,20 |
Garnaalsoepje met opgeklopte room | € 3,00 |
Oosters zeevruchtensoepje met citroengras kaffirblaadjes en sereh | € 2,50 |
Soepje van aardpeer | € 2,10 |
Uiensoep met lookcroutons en makreelbuikjes | € 2,40 |
Burrata met heldere tomatenconsomme en garnituur van tomaten | € 3,50 |
Carpaccio van rundsvlees, balsamico, citroensap & basilicumpesto | € 3,00 |
Carpaccio van rundsvlees met ganzenlever, rucola & balsamico | € 3,50 |
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met nori en aardbei | € 4,00 |
Gerookte eendefilet met mango en fris slaatje | € 3,50 |
Gravedlax van zalm met kruidenmayonaise en gel van citrusvruchten | € 4,00 |
Koude couscous met gebakken spie van scampi gel van pompelmoes en munt | € 3,50 |
Surf en turf van tomaatgarnaal en seranoham met meloenstructuren | € 4,50 |
Sushi met tonijn, wakame, gember, wasabi en shiitaki | € 4,00 |
Tartaar van rundsvlees met crème van soja en gel van sesam | € 4,00 |
Tartaar van zalm met griekse yoghurt met tuinkruiden en krokantje van garnaal | € 4,50 |
Couscous met rundsbrochetje en salsadip | € 3,50 |
Duo van scampi en kabeljauw met saffraansaus en julienne van groenten | € 4,50 |
Garnaalballetjes met gel van citroen en gefruite peterselie en grijze garnalen | € 4,00 |
Geprakt aardappeltje met grijze garnalen en zure room | € 4,00 |
Geroosterde kippespiesjes met komkommerdip ( zoetzure chilisaus & gemalen pinda’s) | € 3,00 |
Kabeljauw met mosterdmouseline, sugarsnaps, trostomaatjes & krieltjes | € 4,50 |
Kip met groene curry basmati | € 3,50 |
Salade met kortgebakken tonijn | € 4,50 |
Scampi curry met spek en appeltjes | € 4,00 |
Zalm met spek dillepesto en tagliatella | € 4,00 |
Zeebaars met brunoise van zuiderse groentjes en wittewijnsaus | € 4,00 |
Carpaccio van ananas, rum, verse munt & vanille ijs | € 3,50 |
Chocolademousse | € 2,50 |
Coupe Colonel | € 3,00 |
Crème brulé | € 3,00 |
Crêpe Normande | € 3,50 |
Crêpe Suzette | € 3,50 |
Dame Blanche | € 3,00 |
Limoncellomousse | € 3,50 |
Mini kaasplankje | € 5,00 |
Panna cotta met passievrucht | € 3,00 |
Profiterolletjes met warme chocoladesaus | € 4,00 |
Installatie & Transport | € 250,00 |
Porselein vierkant – créme+ bestek /per persoon/ per gerecht | € 0,60 |
porselein “Pascale Naessens” /persoon/gerecht | + € 0,35 |
Alle vermelde prijzen zijn BTW inclusief.
Bij vragen, aarzel dan niet mij te contacteren !
Met vriendelijke groeten,
Nicolas
© 2017 Je Chef aan Huis.be | Design by Dirk