Beste klanten,

Met een zwaar gemoed delen we vandaag een belangrijke mededeling met jullie.
Na veel overwegingen en reflecties hebben we besloten om de activiteiten van Je-Chef-aan-Huis stop te zetten. 
Deze beslissing kwam niet lichtvaardig tot stand. We hebben met veel toewijding en passie gewerkt aan het leveren van hoogwaardige culinaire ervaringen aan onze gewaardeerde klanten. Echter, om verschillende redenen, waaronder veranderingen in de markt, operationele uitdagingen en persoonlijke overwegingen, hebben we de moeilijke keuze moeten maken om ons bedrijf te sluiten.

We willen jullie, onze fantastische klanten, bedanken voor jullie voortdurende steun, vertrouwen en enthousiasme gedurende al die tijd. Het was een eer om deel uit te maken van jullie bijzondere momenten en om jullie smaakpapillen te verwennen met onze culinaire creaties.

Hoewel we afscheid nemen van Je-Chef-aan-Huis, blijven de herinneringen aan de heerlijke gerechten, de gelach en de gedeelde momenten voor altijd bij ons. We zijn dankbaar voor de waardevolle ervaringen die we hebben opgedaan en voor de relaties die we hebben opgebouwd.

Voor eventuele vragen, opmerkingen of verdere informatie, staan we altijd klaar om jullie te helpen. Jullie kunnen contact met ons opnemen via [e-mailadres] of [telefoonnummer].

Nogmaals, onze oprechte dank aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van de Je-Chef-aan-Huis reis. We wensen jullie het allerbeste in al jullie toekomstige culinaire avonturen.

Met vriendelijke groet,

Nicolas & Team